Gunnar Olssons Foto - Landets största kikarebutik

Kikareguiden16

2016-04-23
Årets Kikareguide är här!

Kikareguiden är till för dig som planerar att köpa eller bara vill lära dig mer om kikare. Här får du råd och tips om vad du ska tänka på när du väljer din nya kikare. I vårt sortiment hittar du kikare för alla  användningsområden; båtliv, fågelskådning, jakt, sport, resor och alla andra små och stora äventyr. Hos oss finner du även ett stort utbud av kameror och fototillbehör.

I Kikareguiden16 kan du läsa om de bästa platserna för att skåda fågel i Stockholm. Vi följer med Gigi Sahlstrand, Sveriges enda professionella kvinnliga fågelskådare, när hon guidar en grupp fågelskådare på hennes favoritlokal, Svartsjöviken. Du kan också läsa om P-H Ahlgren på Instrumenttesto, kanske den sista personen i Sverige som kan reparera en kikare och för dig som är intresserad av att fotografera genom en tubkikare med din telefon finns det på sidan 9 en hel del tips och tricks för hur du ska få bra bilder. På sidan 18 kan du läsa om fotografen Serkan Günes och hans senaste projekt tillsammans med Fujifilm. Tamronambassadören Lisa Sihlberg, precis hemkommen från en spännande resa till Borneo läser du om på sidan 15. Panasonics Martin Wallgren förklarar fördelarna med 4K, och Olympusambassadören Jonas Anhede berättar vilka motiv han helst publicerar på sitt framgångsrika Instagramkonto.

I samband med denna bilaga lanserar vi också gofotoblogg.se, där du kommer kunna läsa spännande artiklar och reportage, se produktnyheter, få tips och råd och mycket mer. 


För dig som inte fått ett exemplar av Kikareguiden16 går det bra att skicka ett mail till oss med din adress så kommer det på posten. Här ovan ser du även en digital variant som går att bläddra i direkt här på hemsidan.