Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅
Bästsäljare˄˅
VISAR 1-12 (18)1 2 Sista 100 per sida

Nattkikare

En nattkikare, eller mörkerkikare, är en typ av kikare som ger dig möjlighet att se även när det är helt mörkt. Det finns två olika varianter av dessa, ljusförstärkare och värmekikare. En ljusförstärkare förstärker befintligt ljus tusentals gånger medan en värmekikare (även kallat värmekamera eller termisk kikare) ger utslag på värmeskillnader. Vad som är bäst för dig beror på hur den ska användas. Kontakta gärna oss om du behöver råd!

Night vision kikare med ljusförstärkning

Upptäck natten med vårt högkvalitativa utbud av night vision kikare. Våra nattkikare med ljusförstärkning är utformade för att ge dig en exceptionell upplevelse under de mest utmanande ljusförhållandena. Med avancerade, ljuskänsliga komponenter ger våra night vision kikare dig möjligheten att se detaljer och rörelser som annars skulle vara gömda i mörkret.

Mörkerkikare med termisk teknik

Med våra mörkerkikare med termisk teknik, även kallade värmekikare eller värmekameror, får du den klarhet och prestanda du behöver för att ta din nattliga observation till nästa nivå. De är utrustade med termisk känslighet som ger enastående detaljigenkänning, även i de mest utmanande väderförhållandena när temperaturskillnaderna mellan motiv och bakgrund är minimala.