Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅
Bästsäljare˄˅
VISAR 1-12 (18)1 2 Sista 100 per sida

Nattkikare

Vårt sortiment av nattkikare är utformade för att ge dig en överlägsen upplevelse under mörka förhållanden. Dessa kikare är utrustade med termisk teknik eller ljusförstärkning som gör det möjligt att se detaljer och rörelser i mörkret som annars skulle vara osynliga.

Night vision kikare med ljusförstärkning

Upptäck natten med vårt högkvalitativa utbud av night vision kikare. Våra nattkikare med ljusförstärkning är utformade för att ge dig en exceptionell upplevelse under de mest utmanande ljusförhållandena. När du ska ha en kikare med nattseende finns det två kategorier beroende på vad du ska använda den till.

En ljusförstärkare fungerar genom att den tar det befintliga ljuset och förstärker det ett antal tusen gånger, medan en värmekikare bygger på termisk teknik och visar skillnader i temperatur. Båda dessa varianter har generellt ganska låg förstoring då det handlar om att kunna se i mörker snarare än att kunna se på stora avstånd. Med avancerade, ljuskänsliga komponenter ger våra night vision kikare dig möjligheten att se detaljer och rörelser som annars skulle vara gömda i mörkret.

Mörkerkikare med termisk teknik

Med våra mörkerkikare med termisk teknik, även kallade värmekikare eller värmekameror, får du den klarhet och prestanda du behöver för att ta din nattliga observation till nästa nivå. De är utrustade med termisk känslighet som ger enastående detaljigenkänning, även i de mest utmanande väderförhållandena när temperaturskillnaderna mellan motiv och bakgrund är minimala.