Filtrera efter
Pris
1.595 SEK106.000 SEK
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅
Bästsäljare˄˅

Tubkikarepaket

Här hittar du tubkikare i kompletta paket med stativ ock väska. En bra tubkikare är en av de viktigaste delarna av en fågelskådares utrustning. För de tillfällen då förstoringen i din handkikare inte räcker till så är tubkikaren det perfekta redskapet för att komma ännu närmare. En tubkikare på stativ passar även bra som utsiktskikare i fönstret, på balkongen eller verandan.

Det som skiljer en tubkikare från en handkikare är framförallt en större frontlins, normalt 50 till 100 mm, och en högre förstoring, ca 15-75x. Det är den stora frontlinsen som gör att en tubkikare kan ge de höga förstoringar som den gör, utan att bilden blir för mörk.

De flesta tubkikare kan du komplettera med en adapter för att kunna fotografera genom tubkikaren med en systemkamera, kompaktkamera eller smartphone.

Vi har ett brett utbud av tubkikare som du här ser i kompletta, noga utvalda paket med stativ och väska. Välj kategori av paket i menyn för att se våra populäraste tubkikarepaket i respektive klass. I sort sett alla tubkikare du ser här finns uppställda i vår butik på Hornsgatan i Stockholm om du vill testa och jämföra.