Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅
Bästsäljare˄˅
VISAR 1-12 (15)1 2 Sista 100 per sida

Värmekikare

En värmekikare, även kallat värmekamera eller termisk kikare, ger dig möjlighet att se djur eller människor när ögat eller en vanlig kikare inte räcker till. Värmekikare kan användas till exempelvis jakt, övervakning eller spårning av försvunna människor.

Värmekamera för jakt & övervakning

Med en värmekamera för jakt och övervakning kan du öka din förmåga att spåra vilt och övervaka områden i alla ljusförhållanden. Våra värmekameror är utrustade med den senaste teknologin för att ge dig överlägsen natt- och lågljusprestanda, vilket gör dem idealiska för att spåra vilt och övervaka områden även i svagt ljus.

Hur fungerar en värmekikare?

En värmekikare fungerar genom att mäta den infraröda strålning som utstrålas från föremål i form av värme. Den infraröda strålningen är osynlig för det mänskliga ögat men kan detekteras av värmekamerans sensor. När infraröd strålning träffar sensorn, omvandlas den till en elektrisk signal. Denna signal bearbetas av kamerans processor och omvandlas till en termisk bild där temperaturvariationer visas med olika färger eller nyanser.