Filtrera efter
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅
Bästsäljare˄˅
VISAR 1-12 (272)1 2 3 ... 23 Sista 100 per sida

ANALOG FILM

Hos Gunnar Olssons Foto hittar du ett brett sortiment av analog film som passar både till analog kamera och direktfilmskamera. Här hittar du kamerafilm från varumärken som Kodak, Polaroid och Fujifilm. Vårt utbud omfattar allt från negativ färgfilm och svartvit film till fotopapper för direktfilmkameror. Du kan enkelt köpa analog film direkt online, eller besöka vår butik på Hornsgatan. Välkommen!

KAMERA MED FILMRULLE

Vi erbjuder även kamera med filmrulle, en perfekt lösning för både nybörjare och erfarna fotografer. Dessa kameror är designade för att ge användarna en omedelbar start in i världen av analog fotografering. De är enkla att använda och passar perfekt för dem som önskar uppleva den traditionella metoden att fotografera utan krångel.

MÖRKRUMSTILLBEHÖR

Hos oss hittar du alla tillbehör du behöver för att arbeta i mörkrum. I vårt utbud hittar du allt från förstoringsskärmar och kemikalier till pappersrullar och framkallningskemikalier. Våra mörkrumstillbehör är utformade för att säkerställa noggrannhet och kvalitet under hela processen, från att framkalla negativ till att skapa färdiga fotografiska avtryck

ENGÅNGSKAMEROR

Våra engångskameror är perfekta för speciella tillfällen som bröllop, semester, eller fester där du vill ha fysiska fotografier att dela eller spara som minnen. De är lätta att använda och kräver ingen teknisk kunskap om fotografi. När filmen är full kan du enkelt lämna in kameran för framkallning och få dina foton i fysisk form. Hos oss hittar du engångskameror från Kodak och AfgaPhoto.