Luna Ljusförstärkare

Luna är ett amerikanskt företag som tillverkar ljusförstärkare. De erbjuder ett stort utbud av modeller i många prisklasser. Bland Lunas modeller kommer du kunna hitta någon som passar dig, oavsett om du är nybörjare eller vill ha något av det bästa. En ljusförstärkare, även kallad nattkikare eller mörkerkikare, är en kikare som förstärker ljus och gör att du kan se även när det är riktigt mörkt ute. Ljusförstärkare har generellt ganska låg förstoring då det handlar om att kunna se i mörker snarare än att kunna se på stora avstånd. En ljusförstärkare fungerar som så att den tar det befintliga ljuset och förstärker det ett antal tusen gånger. Hur många gånger den förstärker ljuset avgörs av vilken generation den är klassad som, ju högre generation desto kraftigare förstärkning.

I de fall då det inte finns något ljus att förstärka över huvud taget är de flesta ljusförstärkare utrustade med en IR-lampa. Lampan skjuter då ut en IR-stråle som ljusförstärkaren sedan kan förstärka.

Vi har ett stort utbud ljusförstärkare från generation 1 till 2+. En ljusförstärkare ska inte användas under dagsljus, därför har du alltid 30 dagars öppet köp för möjligheten att testa ljusförstärkaren ute i mörkret.